www.ebk-hytte.no >

Hyttemessen 13.-15. oktober 2017

Vi gleder oss til å se deg - møt oss på stand nr. 37.

Vi har et stort utvalg i hytter og tilbyr stor fleksibilitet, som gjør at dere kan få en hytte som er tilpasset hele familiens ønsker.


La oss slå av en prat om mulighetene dine! Har dere allerede tomt så ta gjerne grunnplanen med deg så vi kan diskutere konkrete byggeplaner og muligheter.


Ta gjerne kontakt med våre byggekonsulenter på messen.


GRATIS BILLETT TIL DEG!

Last ned din billet her Last ned dit billet her


Vi ses!


Hyttemessen logo-høst2017-1 (200 x 241)
EBK6024-MusholmFri-hytte-tretak-hyttemessen-2017

Avtal et møte med oss på Hyttemessen

Hyttemessen Høst 2017

(Fyll ut felt markert med )

Dokumentert godt inneklima
Vi sikrer deg et godt inneklima i fritidshusene våre.
Les mer om inneklimamerket
Delvis ferdigbygg
Hvis dere velger et delvis ferdigbygget hus, overleverer EBK huset avlåst og komplett ferdiggjort utvendig, med unntak av underkledningen i uthenget og avsluttende malerarbeid. Dere står selv for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Materiell til ferdiggjøring av huset medfølger i tilskåret / forarbeidet form.
All inclusive
All inclusive betyr at det nøkkelferdige huset leveres med byggeforberedende tjenester inkludert i prisen. Det er tjenester som tilkobling til offentlig kloakk, stikkledninger til strøm og vann, steinfylte groper for regnvann, etablering av byggevann og -strøm, landmåler, byggegrunnsundersøkelse, jernplater, bortkjøring av byggeavfall, vinterforanstaltninger og energimerking. Disse tjenestene er nødvendige for gjennomføringen av prosjektet. Hvis det er særlige forhold på din tomt, gir vi deg rådgivning om dette og inkluderer det i prosjektet. Det gir deg trygghet og full oversikt over prosjektets økonomi fra begynnelsen.
Pluss-pakke
PLUSS-pakken til All Inclusive-hus er prikken over i-en. Her er populære alternativer som varmepumpe, treterrasse, vedovn inkl. stålskorstein, oppvask- og vaskemaskin samlet i én pakke. Inkludert i pakken er også den avsluttende malerbehandlingen av ytterkledning, vindski og dryppbrett på byggeplassen, som gjør huset vedlikeholdsfritt i mange år fremover.
Nøkkelferdig
Nøkkelferdig hos EBK betyr komplett innflyttingsklart. EBK sørger for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Huset er ferdiggjort både utvendig og innvendig. Et nøkkelferdig hus inneholder kjøkken-, baderoms- og garderobeskap samt hvitevarer.
SubmenuIconWhite
Til toppen