www.ebk-hytte.no >

Byggeprosessen fra A-Å

Her kan du få et inntrykk av fasene i et byggeprosjekt hos EBK HUSE. Naturligvis kan det være variasjoner, f.eks. hvis du allerede har funnet en tomt, men vanligvis er rekkefølgen slik:

1. Få inspirasjon i våre utstillingshus fra din egen stue


EBK HUSE har 4 utstillinger i Danmark med i alt 12 utstillingshus. Disse kan du besøke hjemmefra ved å bruke våre virtuelle rundturer – det er som å være der selv. Du får en titt innom forskjellige hustyper, materialer, interiører osv.


Ønsker du å besøke utstillingen i Danmark, vil EBK HUSE refundere deg utgiftene til fly og hotell hvis det inngås avtale om kjøp. Kontakt din byggerådgiver hvis du vil besøke utstillingene i Danmark.


Se virtuelle rundturer av de 12 utstillingshusene her

Få inspirasjon i våre utstillingshus fra din egen stue

2. Den første praten om dine ønsker om ny hytte


Når du har en idé om hva du vil ha, er tiden inne for å møte vår dyktige byggerådgiver eller ta en prat på telefon. Vår byggerådgiver kan gi deg ytterligere inspirasjon, og samtidig kan du få en første samtale om økonomien i prosjektet.


Det er også her de første reelle skissene til ditt fremtidige fritidshus kan bli til.

Den første praten om dine ønsker om ny hytte

3. Uforpliktende besøk på din tomt


Hvis du ikke har en tomt, rådgiver vi deg gjerne om de forhold du skal være opmærksom. 


Vi tilbyr et uforpliktende besøk på din tomt, noe som gjør at vi kan få et bedre grunnlag for å vurdere mulighetene på tomten, samt gi generelle råd om byggtype, orientering /dreining på tomt, m.m.

Uforpliktende besøk på din tomt

4. Hyttetype og personlig tilbud


Når vi kjenner tomten og forholdene, kan vi gi et konkret tilbud på den avtalte hytta. Deretter utarbeider vi et tilbud på eventuelle spesielle ønsker til interiør og ekstrautstyr og på grunnlag av skissene vi utarbeider i samarbeid med EBKs erfarne arkitektkontor.


Dermed sikrer vi at alle kostnader i forbindelse med byggingen tas med, og du og din bank har en total økonomisk oversikt – det gir trygghet.

Hytte type og personlig tilbud

5. Justeringer og signering av byggekontrakt


Når vi har gjennomgått tilbud og skissetegninger og foretatt de siste justeringene, kan byggekontrakten signeres, og tidspunkt for forventet overlevering avtales.
Justeringer og underskrift av byggekontrakt

6. Ferdiggjøring av tegninger og søknad om byggetillatelse m.m.


Vår gode samarbeidspartner Berge Sag søker om byggetillatelse hos kommunen og står i den forbindelse for alt arkitekt- og ingeniørarbeid. Det omfatter blant annet søknadstegninger, situasjonsplaner, konstruksjonstegninger, statikk, arbeidstegninger osv. 


Dermed sikres det at alle norske forhold overholdes, deriblant TEK 17-byggeregler innenfor sikkerhet, miljø og energi. 

Ferdiggjøring av tegninger og søknad om byggetillatelse

7. Selve byggefasen


Alle våre hytter leveres pre-cut fra vår norske samarbeidspartner. Alle elementer hytta består av, er konstruert ned til minste detalj. Når grunnarbeidet er ferdig og ringmur satt opp med rørføringer, leverer vi ferdig kappede materialer som er nøyaktig tilpasset hele bygget. Alle utfresinger og innfestinger er klar for montering slik at snekkerne har den beste arbeidsflyten i prosjektet. 


Alle materialer bygget består av, leveres fra Norge i beste kvalitet. På den måten sikrer vi også kortreiste produkter, noe som igjen gir bedre bærekraft for både klimaet og naturen. 

Selve Byggefasen

8. Overlevering av huset


Når huset står ferdig, avholdes overleveringsforretning med byggelederen. Vi gjennomgår det nye huset, og hvis det konstateres feil eller mangler, noteres det i overleveringsprotokollen.


Slike feil og mangler utbedres raskest mulig av våre servicemontører. Til slutt får du nøklene og kan flytte inn i din nye EBK-hytte.

Overlevering av huset

9. Servicebesøk


Hvis det er funnet mangler ved overlevering, avhjelpes disse vederlagsfritt ved det første servicebesøket. 

Tidspunkt for dette besøket avtaler vi oss imellom. 

Servicebesøk

10. Reklamasjons- og garantibestemmelser 


Mangelansvaret for skjulte feil og mangler er 5 år. Synlige mangler utbedres av vår egen serviceavdeling, under forutsetning av at de er fremsatt innenfor reklamasjonstidsfristen i rimelig tid. 


På vinduer og ytterdører samt kjøkken-, baderoms- og garderobeskap gir vi 5 års overflate- og funksjonsgaranti.

Reklamasjons- og garantibestemmelser

SubmenuIconWhite
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
HAR DU BRUK FOR LITT OVERSIKT?
Action - Tekst:
Få tilsendt våre brosjyrer med inspirasjon og all den informasjonen du trenger
Til toppen