www.ebk-hytte.no >

Byggeprosessen fra A-Å

Her kan du få et inntrykk av fasene i et byggeprosjekt hos EBK. Naturligvis kan det være variasjoner, f.eks. hvis du allerede har funnet en tomt, men vanligvis er rekkefølgen slik:

 Før du overhodet går i gang, er det en god idé å besøke våre utstillingshus eller et åpent hus og få inspirasjon til både hustype, størrelse, interiør, materialer osv. EBK betaler transport og overnatting når du kjøper en EBK hytte.

EBK6490-ONV153-slide-1Når du har en idé om hva du vil ha, er det tid for å møte en av våre dyktige byggrådgivere, som kan gi deg ytterligere inspirasjon. Samtidig kan du få en første samtale angående økonomien i prosjektet, og det er også på dette møtet at de første reelle skissene til ditt fremtidige fritidshus kan komme på bordet.

5943-mødeHvis du ikke har en tomt, hjelper vi deg gjerne med å finne en som passer perfekt til dine krav og ønsker. Du kan også velge en av EBKs egne tomter. I alle tilfeller kan du benytte deg av vår tomtebefaringstjeneste, som innebærer at vi utarbeider en konkret vurdering av mulighetene på tomten. Dette gir oss også et godt grunnlag for å gi deg råd om valg av hustype. Denne tjenesten gjelder også før du har kjøpt tomt.

Drøsselbjerg-byggeprocess-3Når vi kjenner tomten og forholdene, kan vi gi et konkret tilbud på den avtalte hytta. Deretter utarbeider vi et tilbud på eventuelle spesielle ønsker til interiør og ekstrautstyr.

byggeprocessen-4Når tilbud og grunnlaget for skissetegninger er avlevert, kan byggekontrakten underskrives og tidspunkt for forventet overlevering avtales. 

byggeprocessen-5Neste trinn er et møte der vi snakker om valg av materialer til bl.a. kjøkkeninnredning, fliser, hvitevarer og mye annet til det nye huset. Til dette får du hjelp av byggrådgiveren eller interiørarkitekten vår, og du kan finne inspirasjon i vårt showroom i Danmark. 

byggprocess-6Hvis du har ønsker som går ut over standardmaterialene på huset, utarbeider vi et eget tilbud på dette. Når alt er i orden, kan tegnekontoret gå i gang med detaljprosjekteringen. 

byggprocess-7-4EBK kan være behjelpelige med tilbud fra ansvarlig søker om byggetillatelse hos kommunen. Alle hytter gjennomgår beregninger på statikk hos rådgivende ingeniør. 

plan-2018-soeholm-123EBK tager sig af statiske beregninger. Det er en del af den omfattende statiske dokumentation, der skal udarbejdes i forbindelse med et byggeprojekt, og som beskriver projektets forudsætninger, konstruktionstegninger m.v..

byggprocess-9EBK HYTTER overholder TEK 10 byggeregler innenfor sikkerhet, miljø og energi. 

byggprocess-10Mens byggearbeidet pågår, er du i løpende kontakt med din byggeleder eller byggelederassistent, som også avtaler den endelige overleveringsdatoen med deg.

uge4-ons-6495Når huset står ferdig, avholdes overleveringsforretning med byggelederen. Vi gjennomgår det nye huset, og hvis det konstateres feil eller mangler, noteres det i overleveringsprotokollen. Slike feil og mangler utbedres raskest mulig av våre servicemontører. Til slutt får du nøklene og kan flytte inn i din nye EBK-hytte.

byggprocess-11Hvis det er funnet mangler ved overlevering, avhjelper EBK disse vederlagsfritt ved det første servicebesøket. Tidspunkt for dette besøket avtaler vi oss imellom. Se kontrakt. 

6115-møde-3Mangelsansvaret for skjulte feil og mangler er 5 år. Synlige mangler utbedres av vår egen serviceavdeling, under forutsetning av at de er fremsatt innefor reklamasjonstidsfristen rimelig tid. På vinduer og ytterdører samt kjøkken-, baderoms- og garderobeskap gir vi 5 års overflate- og funksjonsgaranti. 

EBK6355-Hirseholm173-slide-3


Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
SubmenuIconWhite
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
HAR DU BRUK FOR LITT OVERSIKT?
Action - Tekst:
Få tilsendt våre brosjyrer med inspirasjon og all den informasjonen du trenger
Til toppen