www.ebk-hytte.no >

Vi er BYTT-TIL-NYTT-spesialister

Synes dere tomten er perfekt, men er litt lei av den gamle hytte?

EBK har gjennom alle årene vært BYTT-TIL-NYTT-spesialister, og vi gjør det enkelt for dere. De fleste hytter vi bygger i dag, oppføres på en tomt der det allerede står et gammelt hytte. 
 

Slik kommer du i gang! - Gratis tomtebefaringstjeneste!

Benytt deg av EBK's tomtebefaringstjeneste og få besøk av en av EBK's erfarne agenter på din tomt. Da vil det være mulig å få en komplett og helt konkret drøfting om ev. utskifting av eksisterende hytte med ny hytte – herunder nedrivning, valg/oppføring av EBK-hytte, plassering på tomten, byggegrunnsforhold osv. Deretter vil vi utarbeide et attraktivt tilbud på det komplette prosjektet til fast pris og med en fast avtalt leveringstid.

gammelt

5016 Sort Søholm_2 

Hater du å gå glipp av noe?
Tilmeld deg vårt nyhetsbrev
Så tikker der automatisk nyheter i innboksen din.
Tilmeld nyhetsbrev
Delvis ferdigbygg
Hvis dere velger et delvis ferdigbygget hus, overleverer EBK huset avlåst og komplett ferdiggjort utvendig, med unntak av underkledningen i uthenget og avsluttende malerarbeid. Dere står selv for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Materiell til ferdiggjøring av huset medfølger i tilskåret / forarbeidet form.
All inclusive
All inclusive betyr at det nøkkelferdige huset leveres med byggeforberedende tjenester inkludert i prisen. Det er tjenester som tilkobling til offentlig kloakk, stikkledninger til strøm og vann, steinfylte groper for regnvann, etablering av byggevann og -strøm, landmåler, byggegrunnsundersøkelse, jernplater, bortkjøring av byggeavfall, vinterforanstaltninger og energimerking. Disse tjenestene er nødvendige for gjennomføringen av prosjektet. Hvis det er særlige forhold på din tomt, gir vi deg rådgivning om dette og inkluderer det i prosjektet. Det gir deg trygghet og full oversikt over prosjektets økonomi fra begynnelsen.
Pluss-pakke
PLUSS-pakken til All Inclusive-hus er prikken over i-en. Her er populære alternativer som varmepumpe, treterrasse, vedovn inkl. stålskorstein, oppvask- og vaskemaskin samlet i én pakke. Inkludert i pakken er også den avsluttende malerbehandlingen av ytterkledning, vindski og dryppbrett på byggeplassen, som gjør huset vedlikeholdsfritt i mange år fremover.
Nøkkelferdig
Nøkkelferdig hos EBK betyr komplett innflyttingsklart. EBK sørger for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Huset er ferdiggjort både utvendig og innvendig. Et nøkkelferdig hus inneholder kjøkken-, baderoms- og garderobeskap samt hvitevarer.
SubmenuIconWhite
Til toppen