www.ebk-hytte.no >

Bygging skal være en trygg og god opplevelse

EBK tilbyr trygghet gjennom fire generasjoners erfaring med tre, danske håndverkstradisjoner, personlig rådgivning, gode kjøpsvilkår, konkurransedyktige priser og dokumentert godt inneklima. EBK hytter passer like godt på fjellet som ved sjøen.

Erfaring gjennom fire generasjoner


EBK HUSE A/S ble grunnlagt av Erik B. Keinicke og hustru i 1976. I dag ledes familiebedriften av andre generasjon; grunnleggernes barn Jesper og Dorte Keinicke. Men historien og tradisjonen for tre og godt håndverk går fire generasjoner tilbake, til P. A. Keinicke, som startet som tømrer- og snekkermester i Slagelse i 1914.
Keinicke rød løber-1


Dansk håndverkstradisjon


EBKs gjennomprøvde konstruksjoner produseres under kontrollerte og tørre forhold på egen fabrikk i Slagelse av spesialutdannede håndverkere, og oppføres på byggeplassene av våre egne erfarne, danske montører og fast tilknyttede underentreprenører.
fabrik-10


Dokumentert godt inneklima


Vi sikrer deg et godt inneklima i fritidshusene våre. "Dansk Indeklimamærkning" under Dansk Teknologisk Institut, har gjennomført en grundig gjennomgang av våre hus og veiledninger. Dette er vår garanti for at det gode inneklimaet i ditt nye hus bevares også i årene som kommer – til glede for deg og din familie.
» Les mer om den danske inneklimamerkingen
byggeprocessen-5


Kvalitetskontroll


EBK har intern kvalitetskontroll i alle ledd – fra salg til overlevering. Dette sikrer at vi kan levere et kvalitetshus til avtalt pris og tid. I forbindelse med vårt medlemskap av "Nyhussektionen" under Dansk Byggeri følger vi et felles kvalitetsstyringssystem.
Ferienhaus-Søholm-DE-15


Reklamasjons- og garantibestemmelser


EBK gir kunden rett til å fremsette reklamasjon på skjulte feil og mangler i en periode på 10 år. EBK avhjelper eventuelle skjulte feil og mangler som oppdages i denne perioden, dersom de dokumenteres i rimelig tid etter at de er oppdaget.


På kjøkken, bad og garderobeskap er det 5 års garanti på både elementoverflatene og vitale funksjonsdeler.


På vinduer og utvendige dører er det også 5 års garanti. På alle andre ferdigkomponenter som f.eks. hvitevarer osv. gjelder fabrikantens reklamasjonsrett, som på det minste er i henhold til reglene for reklamasjon i kjøpsloven.

EBK6024-Musholm-sommerhus-køkken (1)


EBK er medlem av Dansk Byggeri – Nyhussektionen


EBK er medlem av Nyhussektionen som er en dansk bransjeforening under yrkesorganisasjonen Dansk Byggeri.


Nyhussektionen tar bare inn bedrifter som er økonomisk solide og som har flere års erfaring på markedet for nye hus.


Nyhussektionen jobber ut fra et felles kvalitetsstyringssystem, som har til formål å sikre høy kundetilfredshet og at hvert enkelt firmas byggeprosjekter utføres korrekt og i overensstemmelse med alminnelig god byggeskikk.

» Les mer om Nyhussektionen

EBK-flag


EBK er medlem av Dansk TRÆ 


Dansk Træ er en landsforening under Dansk Byggeri hvor en gruppe trebedrifter har et spesifikt faglig samarbeid.


Tradisjonene innenfor trehåndverk skal bevares, de nye industrialiserte byggeprosessene skal innføres og økonomien optimaliseres. Dette er noen av hovedtemaene i Dansk Træs daglige virke, og det kommer til uttrykk i en av formålsparagrafene våre:


”Dansk Træ ønsker å fremme kollegialt samhold og dermed ivareta medlemmenes spesielle interesser i forbindelse med utdannelse og deltakelse i overenskomst og priskalkulasjoner.”

Det er en betingelse for medlemskap av Landsforeningen Dansk Træ at firmaet er medlem av Dansk Byggeri.

» Les mer om Dansk Træ

5690 Sort Søholm ark  (7)


Kvalitetskontrol


EBK har i alle led indbygget egen kvalitetskontrol – lige fra salget til afleveringen af huset. Det sikrer at vi kan levere jer et kvalitetshus til aftalt pris og tid. I forbindelse med vores medlemsskab af Nyhussektionen under Dansk Byggeri følger vi et fælles kvalitetsstyringssystem.
Ferienhaus-Søholm-DE-15


EBK er medlem av NOHF


Som medlem kan opptas norske produsenter eller offisiell norsk representant for utenlandske produsenter. Forutsetningen er at firmaet har vist seriøsitet over tid, minimum 3 år, har et landsdekkende salg og har forretningsadresse og organisasjonsnummer i Norge.

» Les mer om NOHF

EBK_fabrik_288


EBK har sentral godkjenning


Vi ser, at den Central Godkendelse ved Direktoratet for Byggkvalitet i Oslo, som EBK opnåede for et par år siden, opfattes som en anerkendelse af vore hytter og med bevis for overholdelse af norsk bygge-lovgivning, har givet øget tryghed hos vore bygherrer.

»Læs mere om Direktoratet for Byggkvalitet 

EBK6124-Hvid-soholm-sommerhus-3


Medbyg
Vælger I et medbyghus, afleverer EBK huset aflåst og komplet færdiggjort udvendigt på nær montagen af underbeklædningen i udhænget og det afsluttende malerarbejde. I står selv for fundament, el, VVS, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Materialer til husets færdiggørelse medfølger i tilskåret / forarbejdet form.
All inclusive
All inclusive betyder at der udover det nøglefærdige hus også er byggeforberedende ydelser med i prisen. Det er ydelser som tilslutning til offentlig kloak, stikledninger til el og vand, regnvandsfaskiner, etablering af byggevand- og el, landinspektør, jordbundsundersøgelse, jernplader, fjernelse af byggeaffald, vinterforanstaltninger samt energimærkning. Disse ydelser er nødvendige for projektets gennemførelse. Er der særlige forhold vedr. din grund rådgiver vi dig om dette og tage det med i projektet. Det giver dig tryghed og det fulde overblik over den samlede økonomi for projektet fra starten.
Pluspakke
PLUS pakken til det All Inclusive hus er prikken over i’et. Her er populære tilvalg som varmepumpe, træterrasse, brændeovn inkl. stålskorsten, opvaske- og vaskemaskine samlet i en pakke. Inkl. i pakken er også den afsluttende malerbehandling af yderbeklædning, vindskeder og sternbrædder på byggepladsen, der gør huset vedligeholdelsesfrit i mange år frem over.
Nøglefærdig
Nøglefærdig betyder hos EBK komplet indflytningsklart. EBK står for fundament, el, vvs, flisearbejde, malerarbejde samt alt inventar. Huset er udvendigt færdiggjort, og indvendigt er huset ligeledes færdigt. Det nøglefærdige hus indeholder køkken-, bad- og garderobeskabe samt hvidevarer.
SubmenuIconWhite
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
HAR DU BRUK FOR LITT OVERSIKT?
Action - Tekst:
Få tilsendt våre brosjyrer med inspirasjon og all den informasjonen du trenger
Til toppen