www.ebk-hytte.no >

Bygging skal være en trygg og god opplevelse

EBK tilbyr trygghet gjennom fire generasjoners erfaring med tre, danske håndverkstradisjoner, personlig rådgivning, gode kjøpsvilkår, konkurransedyktige priser og dokumentert godt inneklima. EBK hytter passer like godt på fjellet som ved sjøen.

Erfaring gjennom fire generasjoner

EBK HUSE A/S ble grunnlagt av Erik B. Keinicke og hustru i 1976. I dag ledes familiebedriften av andre generasjon; grunnleggernes barn Jesper og Dorte Keinicke. Men historien og tradisjonen for tre og godt håndverk går fire generasjoner tilbake, til P. A. Keinicke, som startet som tømrer- og snekkermester i Slagelse i 1914.

Dansk håndverkstradisjon

EBKs gjennomprøvde konstruksjoner produseres under kontrollerte og tørre forhold på egen fabrikk i Slagelse av spesialutdannede håndverkere, og oppføres på byggeplassene av våre egne erfarne, danske montører og fast tilknyttede underentreprenører.

Konkurransedyktige priser

På grunn av det store antallet hus som EBK leverer til fritidshusmarkedet både i og utenfor Danmark, har vi mulighet til å kjøpe inn i store kvanta hos de enkelte leverandørene. Hos EBK får du derfor et nytt fritidshus – standard eller individuelt – til en svært konkurransedyktig pris!


Dokumentert godt inneklima

Vi sikrer deg et godt inneklima i fritidshusene våre. "Dansk Indeklimamærkning" under Dansk Teknologisk Institut, har gjennomført en grundig gjennomgang av våre hus og veiledninger. Dette er vår garanti for at det gode inneklimaet i ditt nye hus bevares også i årene som kommer – til glede for deg og din familie.


» Les mer om den danske inneklimamerkingen

Kvalitetskontroll

EBK har intern kvalitetskontroll i alle ledd – fra salg til overlevering. Dette sikrer at vi kan levere et kvalitetshus til avtalt pris og tid. I forbindelse med vårt medlemskap av "Nyhussektionen" under Dansk Byggeri følger vi et felles kvalitetsstyringssystem.


Reklamasjons- og garantibestemmelser

EBK gir kunden rett til å fremsette reklamasjon på skjulte feil og mangler i en periode på 10 år. EBK avhjelper eventuelle skjulte feil og mangler som oppdages i denne perioden, dersom de dokumenteres i rimelig tid etter at de er oppdaget.


På kjøkken, bad og garderobeskap er det 5 års garanti på både elementoverflatene og vitale funksjonsdeler.


På vinduer og utvendige dører er det også 5 års garanti. På alle andre ferdigkomponenter som f.eks. hvitevarer osv. gjelder fabrikantens reklamasjonsrett, som på det minste er i henhold til reglene for reklamasjon i kjøpsloven.

EBK er medlem av Dansk Byggeri – Nyhussektionen

EBK er medlem av Nyhussektionen som er en dansk bransjeforening under yrkesorganisasjonen Dansk Byggeri.


Nyhussektionen tar bare inn bedrifter som er økonomisk solide og som har flere års erfaring på markedet for nye hus.


Nyhussektionen jobber ut fra et felles kvalitetsstyringssystem, som har til formål å sikre høy kundetilfredshet og at hvert enkelt firmas byggeprosjekter utføres korrekt og i overensstemmelse med alminnelig god byggeskikk.


» Les mer om Nyhussektionen

EBK er medlem av Dansk TRÆ 

Dansk Træ er en landsforening under Dansk Byggeri hvor en gruppe trebedrifter har et spesifikt faglig samarbeid.


Tradisjonene innenfor trehåndverk skal bevares, de nye industrialiserte byggeprosessene skal innføres og økonomien optimaliseres. Dette er noen av hovedtemaene i Dansk Træs daglige virke, og det kommer til uttrykk i en av formålsparagrafene våre:


”Dansk Træ ønsker å fremme kollegialt samhold og dermed ivareta medlemmenes spesielle interesser i forbindelse med utdannelse og deltakelse i overenskomst og priskalkulasjoner.”


Det er en betingelse for medlemskap av Landsforeningen Dansk Træ at firmaet er medlem av Dansk Byggeri.


» Les mer om Dansk Træ

EBK har sentral godkjenning
Vi ser, at den Central Godkendelse ved Direktoratet for Byggkvalitet i Oslo, som EBK opnåede for et par år siden, opfattes som en anerkendelse af vore hytter og med bevis for overholdelse af norsk bygge-lovgivning, har givet øget tryghed hos vore bygherrer.
 
»Læs mere om Direktoratet for Byggkvalitet 

EBK er medlem av NOHF

Som medlem kan opptas norske produsenter eller offisiell norsk representant for utenlandske produsenter. Forutsetningen er at firmaet har vist seriøsitet over tid, minimum 3 år, har et landsdekkende salg og har forretningsadresse og organisasjonsnummer i Norge.» Les mer om NOHF

MusholmFri_spec
Dokumentert godt inneklima
Vi sikrer deg et godt inneklima i fritidshusene våre.
Les mer om inneklimamerket
Delvis ferdigbygg
Hvis dere velger et delvis ferdigbygget hus, overleverer EBK huset avlåst og komplett ferdiggjort utvendig, med unntak av underkledningen i uthenget og avsluttende malerarbeid. Dere står selv for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Materiell til ferdiggjøring av huset medfølger i tilskåret / forarbeidet form.
All inclusive
All inclusive betyr at det nøkkelferdige huset leveres med byggeforberedende tjenester inkludert i prisen. Det er tjenester som tilkobling til offentlig kloakk, stikkledninger til strøm og vann, steinfylte groper for regnvann, etablering av byggevann og -strøm, landmåler, byggegrunnsundersøkelse, jernplater, bortkjøring av byggeavfall, vinterforanstaltninger og energimerking. Disse tjenestene er nødvendige for gjennomføringen av prosjektet. Hvis det er særlige forhold på din tomt, gir vi deg rådgivning om dette og inkluderer det i prosjektet. Det gir deg trygghet og full oversikt over prosjektets økonomi fra begynnelsen.
Pluss-pakke
PLUSS-pakken til All Inclusive-hus er prikken over i-en. Her er populære alternativer som varmepumpe, treterrasse, vedovn inkl. stålskorstein, oppvask- og vaskemaskin samlet i én pakke. Inkludert i pakken er også den avsluttende malerbehandlingen av ytterkledning, vindski og dryppbrett på byggeplassen, som gjør huset vedlikeholdsfritt i mange år fremover.
Nøkkelferdig
Nøkkelferdig hos EBK betyr komplett innflyttingsklart. EBK sørger for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Huset er ferdiggjort både utvendig og innvendig. Et nøkkelferdig hus inneholder kjøkken-, baderoms- og garderobeskap samt hvitevarer.
SubmenuIconWhite
Til toppen