Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:

CUBUS

Tett på naturen - ute og inne 

CUBUS unike design integreres i naturen på en nydelig måte, og tar deg nærmere naturen, både inne og ute. Et sentralt, åpent rom med høyt under taket, danner rammen for de felles oppholdsrommene: Kjøkken, spisestue og oppholdsstue. Her slipper de store glasspartiene inn lyset og skaper perfekte forhold for fellesskap og samvær. Svarte trebekledning og ensidet takhelning med svart takpapp, lager en skarp ramme for denne nye, stilrene hyttemodellen. Gavlene er bekledt med brunoljet listedekke, som fremhever hierarkiet i fasadene.


Den overdekkede inngangen og uthuset byr gjestene velkommen til hytten, bryter opp den lange fasaden, og skaper hyggelige, inviterende kroker.


I de fleste CUBUS-modellen er det ett sted i hytten som har utsikt i alle himmelretninger. Her får du dagslys året rundt, og merker hvordan utendørs og innendørs smelter sammen.


Cubus kommer i 4 varianter – fra 78 m2 til 146 m2 BRA.

 

test
CUBUS 98
Fakta for CUBUS 98
BYA - Bebygd areal: 104 m2
BRA - Bruksareal: 78 m2
Soverom: 2
Bod: 6 m2
test
CUBUS 122
Fakta for CUBUS 122
BYA - Bebygd areal: 129 m2
BRA - Bruksareal: 103 m2
Soverom: 3
test
CUBUS 133
Fakta for CUBUS 133
BYA - Bebygd areal: 141 m2
BRA - Bruksareal: 113 m2
Soverom: 3
test
CUBUS 169
Fakta for CUBUS 169
BYA - Bebygd areal: 178 m2
BRA - Bruksareal: 146 m2
Soverom: 4
Hater du å gå glipp av noe?
Tilmeld deg vårt nyhetsbrev
Så tikker der automatisk nyheter i innboksen din.
Tilmeld nyhetsbrev
Delvis ferdigbygg
Hvis dere velger et delvis ferdigbygget hus, overleverer EBK huset avlåst og komplett ferdiggjort utvendig, med unntak av underkledningen i uthenget og avsluttende malerarbeid. Dere står selv for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Materiell til ferdiggjøring av huset medfølger i tilskåret / forarbeidet form.
All inclusive
All inclusive betyr at det nøkkelferdige huset leveres med byggeforberedende tjenester inkludert i prisen. Det er tjenester som tilkobling til offentlig kloakk, stikkledninger til strøm og vann, steinfylte groper for regnvann, etablering av byggevann og -strøm, landmåler, byggegrunnsundersøkelse, jernplater, bortkjøring av byggeavfall, vinterforanstaltninger og energimerking. Disse tjenestene er nødvendige for gjennomføringen av prosjektet. Hvis det er særlige forhold på din tomt, gir vi deg rådgivning om dette og inkluderer det i prosjektet. Det gir deg trygghet og full oversikt over prosjektets økonomi fra begynnelsen.
Pluss-pakke
PLUSS-pakken til All Inclusive-hus er prikken over i-en. Her er populære alternativer som varmepumpe, treterrasse, vedovn inkl. stålskorstein, oppvask- og vaskemaskin samlet i én pakke. Inkludert i pakken er også den avsluttende malerbehandlingen av ytterkledning, vindski og dryppbrett på byggeplassen, som gjør huset vedlikeholdsfritt i mange år fremover.
Nøkkelferdig
Nøkkelferdig hos EBK betyr komplett innflyttingsklart. EBK sørger for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Huset er ferdiggjort både utvendig og innvendig. Et nøkkelferdig hus inneholder kjøkken-, baderoms- og garderobeskap samt hvitevarer.
SubmenuIconWhite
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
HAR DU BRUK FOR LITT OVERSIKT?
Action - Tekst:
Få tilsendt våre brosjyrer med inspirasjon og all den informasjonen du trenger
Til toppen