Billede til rotator:
6012 - Cubus 178
NO Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
NO Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
6012 - Cubus 178
NO Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
6012 - Cubus 178
NO Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
6012 - Cubus 178
NO Overskrift:
Overskrift 2:

CUBUS

Tett på naturen - ute og inne 

CUBUS unike design integreres i naturen på en nydelig måte, og tar deg nærmere naturen, både inne og ute. Et sentralt, åpent rom med høyt under taket, danner rammen for de felles oppholdsrommene: Kjøkken, spisestue og oppholdsstue. Her slipper de store glasspartiene inn lyset og skaper perfekte forhold for fellesskap og samvær. Svarte trebekledning og ensidet takhelning med svart takpapp, lager en skarp ramme for denne nye, stilrene hyttemodellen. Gavlene er bekledt med brunoljet listedekke, som fremhever hierarkiet i fasadene.


Den overdekkede inngangen og uthuset byr gjestene velkommen til hytten, bryter opp den lange fasaden, og skaper hyggelige, inviterende kroker.


I de fleste CUBUS-modellen er det ett sted i hytten som har utsikt i alle himmelretninger. Her får du dagslys året rundt, og merker hvordan utendørs og innendørs smelter sammen.

 

test
CUBUS 97
Fakta for CUBUS 97
84 m2
13 m2
0 m2
4
test
CUBUS 122
Fakta for CUBUS 122
108 m2
14 m2
0 m2
6
test
CUBUS 133
Fakta for CUBUS 133
119 m2
14 m2
0 m2
6
test
CUBUS 168
Fakta for CUBUS 168
153 m2
15 m2
0 m2
8
test
CUBUS 190
Fakta for CUBUS 190
167 m2
23 m2
0 m2
10
Hater du å gå glipp av noe?
Tilmeld deg vårt nyhetsbrev
Så tikker der automatisk nyheter i innboksen din.
Tilmeld nyhetsbrev
Delvis ferdigbygg
Hvis dere velger et delvis ferdigbygget hus, overleverer EBK huset avlåst og komplett ferdiggjort utvendig, med unntak av underkledningen i uthenget og avsluttende malerarbeid. Dere står selv for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Materiell til ferdiggjøring av huset medfølger i tilskåret / forarbeidet form.
All inclusive
All inclusive betyr at det nøkkelferdige huset leveres med byggeforberedende tjenester inkludert i prisen. Det er tjenester som tilkobling til offentlig kloakk, stikkledninger til strøm og vann, steinfylte groper for regnvann, etablering av byggevann og -strøm, landmåler, byggegrunnsundersøkelse, jernplater, bortkjøring av byggeavfall, vinterforanstaltninger og energimerking. Disse tjenestene er nødvendige for gjennomføringen av prosjektet. Hvis det er særlige forhold på din tomt, gir vi deg rådgivning om dette og inkluderer det i prosjektet. Det gir deg trygghet og full oversikt over prosjektets økonomi fra begynnelsen.
Pluss-pakke
PLUSS-pakken til All Inclusive-hus er prikken over i-en. Her er populære alternativer som varmepumpe, treterrasse, vedovn inkl. stålskorstein, oppvask- og vaskemaskin samlet i én pakke. Inkludert i pakken er også den avsluttende malerbehandlingen av ytterkledning, vindski og dryppbrett på byggeplassen, som gjør huset vedlikeholdsfritt i mange år fremover.
Nøkkelferdig
Nøkkelferdig hos EBK betyr komplett innflyttingsklart. EBK sørger for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Huset er ferdiggjort både utvendig og innvendig. Et nøkkelferdig hus inneholder kjøkken-, baderoms- og garderobeskap samt hvitevarer.
SubmenuIconWhite
popup_question
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
HAR DU BRUK FOR LITT OVERSIKT?
Action - Tekst:
Få tilsendt våre brosjyrer med inspirasjon og all den informasjonen du trenger
Til toppen