Billede til rotator:
5993 - Fjordhuset 116
NO Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
5816 - Fjordhuset 116
NO Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
5816 - Fjordhuset 116
NO Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
NO Overskrift:
Fjordhuset
Overskrift 2:

FJORDHUSET

DRØMMEN OM FORANDRING

Hytten som endrer seg etter omgivelsene – og etter dine ønsker.


Fjordhuset uttrykker noe ekte, autentisk og naturlig. De rene trefasadene har en transparent, lys farge, som fremhever trestrukturen på en nydelig måte.


Vinduer og dører er i antrasittgrå, for å skape en myk kontrast til de lyse fasadene og det rustikke takpapptaket. Kontrastene går også dypere: Moderne og stram arkitektur på utsiden og intim og hyggelig hytte-atmosfære på innsiden.


Innredningen er naturligvis gjennomtenkt ned til minste detalj. Rommene har hver sin karakter, og alt er ikke på ett rom; det finnes mange hyggelige kroker og ”hemmelige” steder både inne og ute.


Fjordhuset kommer i 5 varianter med 2 til 4 rom – fra 76 - 119 m2 boligareal. Tilleggsmuligheter for anneks med 2 rom og bad.Arkitekt Karina Søgaard fortæller om Fjordhuset

 

test
Fjordhuset 28 anneks
Fakta for Fjordhuset 28anneks
28 m2
0 m2
0 m2
4
test
Fjordhuset 87
Fakta for Fjordhuset 87
76 m2
11 m2
27 m2
4
test
Fjordhuset 106
Fakta for Fjordhuset 106
83 m2
23 m2
31 m2
6
test
Fjordhuset 116
Fakta for Fjordhuset 116
95 m2
21 m2
45 m2
8
test
Fjordhuset 135
Fakta for Fjordhuset 135
119 m2
17 m2
52 m2
10
Dokumentert godt inneklima
Vi sikrer deg et godt inneklima i fritidshusene våre.
Les mer om inneklimamerket
Delvis ferdigbygg
Hvis dere velger et delvis ferdigbygget hus, overleverer EBK huset avlåst og komplett ferdiggjort utvendig, med unntak av underkledningen i uthenget og avsluttende malerarbeid. Dere står selv for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Materiell til ferdiggjøring av huset medfølger i tilskåret / forarbeidet form.
All inclusive
All inclusive betyr at det nøkkelferdige huset leveres med byggeforberedende tjenester inkludert i prisen. Det er tjenester som tilkobling til offentlig kloakk, stikkledninger til strøm og vann, steinfylte groper for regnvann, etablering av byggevann og -strøm, landmåler, byggegrunnsundersøkelse, jernplater, bortkjøring av byggeavfall, vinterforanstaltninger og energimerking. Disse tjenestene er nødvendige for gjennomføringen av prosjektet. Hvis det er særlige forhold på din tomt, gir vi deg rådgivning om dette og inkluderer det i prosjektet. Det gir deg trygghet og full oversikt over prosjektets økonomi fra begynnelsen.
Pluss-pakke
PLUSS-pakken til All Inclusive-hus er prikken over i-en. Her er populære alternativer som varmepumpe, treterrasse, vedovn inkl. stålskorstein, oppvask- og vaskemaskin samlet i én pakke. Inkludert i pakken er også den avsluttende malerbehandlingen av ytterkledning, vindski og dryppbrett på byggeplassen, som gjør huset vedlikeholdsfritt i mange år fremover.
Nøkkelferdig
Nøkkelferdig hos EBK betyr komplett innflyttingsklart. EBK sørger for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Huset er ferdiggjort både utvendig og innvendig. Et nøkkelferdig hus inneholder kjøkken-, baderoms- og garderobeskap samt hvitevarer.
SubmenuIconWhite
popup_question
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
HAR DU BRUK FOR LITT OVERSIKT?
Action - Tekst:
Få tilsendt våre brosjyrer med inspirasjon og all den informasjonen du trenger
Til toppen