Billede til rotator:
5553 Hirseholm spec.
NO Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
NO Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
NO Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
5817 - Hirseholm 99
NO Overskrift:
Hirseholm
Overskrift 2:

HIRSEHOLM

Ny lett og elegant arkitektur

I Hirseholm forenes ønsket om god plass med ønsket om luft, lys og letthet. De slanke og lette uthengene, med synlige bjelker, gir taket et lett og ”svevende” uttrykk. Den flotte, vannrette trebekledningen får hele hytta til å fremstå moderne og elegant.


Innredningen er enkel og oversiktlig, og samler seg rundt den sentralt plasserte stuen med de store panoramavinduene. Den store, sammenhengende treterrassen, som er delvis overdekket, gjør utendørsopplevelsene til en naturlig del av livet i Hirseholm.


Hirseholm har store, velinnredede soverom med plass til gode senger og mye skapplass, hems, stort lyst og eksklusivt bad ev. med spa og badstue samt et gjeste-/barnerom.


Hirseholm kommer i 4 varianter med 3 rom – fra 85 m2 til 97 m2 boligareal. 

test
Hirseholm 81
Fakta for Hirseholm 81
73 m2
8 m2
28 m2
6
test
Hirseholm 99
Fakta for Hirseholm 99
85 m2
14 m2
30 m2
6
test
Hirseholm 111
Fakta for Hirseholm 111
95 m2
16 m2
46 m2
6
test
Hirseholm 121
Fakta for Hirseholm 121
101 m2
20 m2
10 m2
6
test
Hirseholm 144
Fakta for Hirseholm 144
105 m2
39 m2
62 m2
6
test
Hirseholm 173
Fakta for Hirseholm 173
130 m2
43 m2
89 m2
8
Bestill vår katalog
Gå på oppdagelsesferd og finn arkitektur og interiør som passer for deg
Bestill katalog
Delvis ferdigbygg
Hvis dere velger et delvis ferdigbygget hus, overleverer EBK huset avlåst og komplett ferdiggjort utvendig, med unntak av underkledningen i uthenget og avsluttende malerarbeid. Dere står selv for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Materiell til ferdiggjøring av huset medfølger i tilskåret / forarbeidet form.
All inclusive
All inclusive betyr at det nøkkelferdige huset leveres med byggeforberedende tjenester inkludert i prisen. Det er tjenester som tilkobling til offentlig kloakk, stikkledninger til strøm og vann, steinfylte groper for regnvann, etablering av byggevann og -strøm, landmåler, byggegrunnsundersøkelse, jernplater, bortkjøring av byggeavfall, vinterforanstaltninger og energimerking. Disse tjenestene er nødvendige for gjennomføringen av prosjektet. Hvis det er særlige forhold på din tomt, gir vi deg rådgivning om dette og inkluderer det i prosjektet. Det gir deg trygghet og full oversikt over prosjektets økonomi fra begynnelsen.
Pluss-pakke
PLUSS-pakken til All Inclusive-hus er prikken over i-en. Her er populære alternativer som varmepumpe, treterrasse, vedovn inkl. stålskorstein, oppvask- og vaskemaskin samlet i én pakke. Inkludert i pakken er også den avsluttende malerbehandlingen av ytterkledning, vindski og dryppbrett på byggeplassen, som gjør huset vedlikeholdsfritt i mange år fremover.
Nøkkelferdig
Nøkkelferdig hos EBK betyr komplett innflyttingsklart. EBK sørger for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Huset er ferdiggjort både utvendig og innvendig. Et nøkkelferdig hus inneholder kjøkken-, baderoms- og garderobeskap samt hvitevarer.
SubmenuIconWhite
popup_question
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
HAR DU BRUK FOR LITT OVERSIKT?
Action - Tekst:
Få tilsendt våre brosjyrer med inspirasjon og all den informasjonen du trenger
Til toppen