www.ebk-hytte.no >
Billede til rotator:
6026 Hvid Søholm 123
NO Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
6026 Søholm 123
NO Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
6026 - Søholm 123 Anneks
NO Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
6026 - Søholm 123 Anneks
NO Overskrift:
Overskrift 2:

HVID SØHOLM

Her får livskvaliteten hvite rammer

Hvitt er det nye svarte. I hvert fall for alle som drømmer om uteliv, eksklusive rammer og god plass til gjester.

Hvid Søholm er det nye skuddet på stammen fra den populære Sort Søholm, med det samme elegante designet og mye lys fra de store vindus- og dørpartiene.

Den nye, hvite designen er som skapt for norske sommere. Det samme er de store skyvedørene, som åpner stua mot naturen, de overdekkede terrassene og de små hyggekrokene, der det finnes lys og ly hele dagen.

Hvid Søholm kommer 4 varianter med 2, 3 eller 4 rom – fra 78 - 121 m² boligareal.


Tilleggsmuligheter for anneks med 2 rom og bad. 

 

Dokumentert godt inneklima
Vi sikrer deg et godt inneklima i fritidshusene våre.
Les mer om inneklimamerket
Delvis ferdigbygg
Hvis dere velger et delvis ferdigbygget hus, overleverer EBK huset avlåst og komplett ferdiggjort utvendig, med unntak av underkledningen i uthenget og avsluttende malerarbeid. Dere står selv for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Materiell til ferdiggjøring av huset medfølger i tilskåret / forarbeidet form.
All inclusive
All inclusive betyr at det nøkkelferdige huset leveres med byggeforberedende tjenester inkludert i prisen. Det er tjenester som tilkobling til offentlig kloakk, stikkledninger til strøm og vann, steinfylte groper for regnvann, etablering av byggevann og -strøm, landmåler, byggegrunnsundersøkelse, jernplater, bortkjøring av byggeavfall, vinterforanstaltninger og energimerking. Disse tjenestene er nødvendige for gjennomføringen av prosjektet. Hvis det er særlige forhold på din tomt, gir vi deg rådgivning om dette og inkluderer det i prosjektet. Det gir deg trygghet og full oversikt over prosjektets økonomi fra begynnelsen.
Pluss-pakke
PLUSS-pakken til All Inclusive-hus er prikken over i-en. Her er populære alternativer som varmepumpe, treterrasse, vedovn inkl. stålskorstein, oppvask- og vaskemaskin samlet i én pakke. Inkludert i pakken er også den avsluttende malerbehandlingen av ytterkledning, vindski og dryppbrett på byggeplassen, som gjør huset vedlikeholdsfritt i mange år fremover.
Nøkkelferdig
Nøkkelferdig hos EBK betyr komplett innflyttingsklart. EBK sørger for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Huset er ferdiggjort både utvendig og innvendig. Et nøkkelferdig hus inneholder kjøkken-, baderoms- og garderobeskap samt hvitevarer.
SubmenuIconWhite
Til toppen