www.ebk-hytte.no >
Billede til rotator:
6154 - Kompakt Nordic
NO Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
6154 - Kompakt Nordic 70
NO Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
6154 - Kompakt Nordic
NO Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
6154 - Kompakt Nordic 70
NO Overskrift:
Overskrift 2:

KOMPAKT NORDIC

STILREN OG KOMPAKT MED PLASS TIL FAMILIEN


Kompakt Nordic er en smart, enkel og funksjonell hytte, som inviterer til samhold og avslapping. Her er det plass til å være sammen og frihet til å nyte livet. Den enkle innredningen på få kvadratmeter gjør at du kan ta deg fri fra første stund du kommer inn døra – du trenger ikke bruke tid på vedlikehold og rengjøring. Det ryddige utseendet er nydelig å se på og slipper inn mye lys.


Med store vinduspartier i gavl og fasade samt 2 utganger er du alltid tett på naturen. Huset er også lett å plassere, så du kan utnytte utsikten fra der du ønsker.


Bytt hverdagsstresset med sinnsro i Kompakt Nordic


 

test
Kompakt Nordic 70
Fakta for Kompact Nordic 70
70 m2
4 m2
13 m2
4

Dokumentert godt inneklima
Vi sikrer deg et godt inneklima i fritidshusene våre.
Les mer om inneklimamerket
Delvis ferdigbygg
Hvis dere velger et delvis ferdigbygget hus, overleverer EBK huset avlåst og komplett ferdiggjort utvendig, med unntak av underkledningen i uthenget og avsluttende malerarbeid. Dere står selv for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Materiell til ferdiggjøring av huset medfølger i tilskåret / forarbeidet form.
All inclusive
All inclusive betyr at det nøkkelferdige huset leveres med byggeforberedende tjenester inkludert i prisen. Det er tjenester som tilkobling til offentlig kloakk, stikkledninger til strøm og vann, steinfylte groper for regnvann, etablering av byggevann og -strøm, landmåler, byggegrunnsundersøkelse, jernplater, bortkjøring av byggeavfall, vinterforanstaltninger og energimerking. Disse tjenestene er nødvendige for gjennomføringen av prosjektet. Hvis det er særlige forhold på din tomt, gir vi deg rådgivning om dette og inkluderer det i prosjektet. Det gir deg trygghet og full oversikt over prosjektets økonomi fra begynnelsen.
Pluss-pakke
PLUSS-pakken til All Inclusive-hus er prikken over i-en. Her er populære alternativer som varmepumpe, treterrasse, vedovn inkl. stålskorstein, oppvask- og vaskemaskin samlet i én pakke. Inkludert i pakken er også den avsluttende malerbehandlingen av ytterkledning, vindski og dryppbrett på byggeplassen, som gjør huset vedlikeholdsfritt i mange år fremover.
Nøkkelferdig
Nøkkelferdig hos EBK betyr komplett innflyttingsklart. EBK sørger for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Huset er ferdiggjort både utvendig og innvendig. Et nøkkelferdig hus inneholder kjøkken-, baderoms- og garderobeskap samt hvitevarer.
SubmenuIconWhite
Til toppen