Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
5747 Musholm Fri
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:

MUSHOLM FRI 

Familiens fristed året rundt

Musholm FRI er en helt ny generasjon av EBKs populære Musholm-hytte. Fritidshus som er perfekte for aktiv fritid og hygge året rundt.  


Musholm FRI har et sjarmerende fritidsmiljø – både ute og inne – der arkitektur, interiør, materialvalg og energikrav er sikret langt inn i fremtiden. Med den vannrette kledningen, det lette uthenget og de vakre vinduspartiene, sørger fasaden for at huset får et lett og elegant uttrykk. De store panoramavinduene slipper lyset og naturen helt inn i stuen, og sammen med de høye og smale vinduene i fasaden gis det utsikt i alle himmelretninger.

Musholm FRI kommer i 3 varianter – fra 54 m2 til 70 m2 BRA.

 

test
Musholm FRI 77
Fakta for Musholm FRI 77
BYA - Bebygd areal: 73 m2
BRA - Bruksareal: 54 m2
Soverom: 2
test
Musholm FRI 83
Fakta for Musholm FRI 83
BYA - Bebygd areal: 83 m2
BRA - Bruksareal: 60 m2
Soverom: 2+1
test
Musholm FRI 95
Fakta for Musholm FRI 95
BYA - Bebygd areal: 92 m2
BRA - Bruksareal: 70 m2
Soverom: 3+1
La deg inspirere av vårt billedgalleri
Besøk galleriet
Delvis ferdigbygg
Hvis dere velger et delvis ferdigbygget hus, overleverer EBK huset avlåst og komplett ferdiggjort utvendig, med unntak av underkledningen i uthenget og avsluttende malerarbeid. Dere står selv for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Materiell til ferdiggjøring av huset medfølger i tilskåret / forarbeidet form.
All inclusive
All inclusive betyr at det nøkkelferdige huset leveres med byggeforberedende tjenester inkludert i prisen. Det er tjenester som tilkobling til offentlig kloakk, stikkledninger til strøm og vann, steinfylte groper for regnvann, etablering av byggevann og -strøm, landmåler, byggegrunnsundersøkelse, jernplater, bortkjøring av byggeavfall, vinterforanstaltninger og energimerking. Disse tjenestene er nødvendige for gjennomføringen av prosjektet. Hvis det er særlige forhold på din tomt, gir vi deg rådgivning om dette og inkluderer det i prosjektet. Det gir deg trygghet og full oversikt over prosjektets økonomi fra begynnelsen.
Pluss-pakke
PLUSS-pakken til All Inclusive-hus er prikken over i-en. Her er populære alternativer som varmepumpe, treterrasse, vedovn inkl. stålskorstein, oppvask- og vaskemaskin samlet i én pakke. Inkludert i pakken er også den avsluttende malerbehandlingen av ytterkledning, vindski og dryppbrett på byggeplassen, som gjør huset vedlikeholdsfritt i mange år fremover.
Nøkkelferdig
Nøkkelferdig hos EBK betyr komplett innflyttingsklart. EBK sørger for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Huset er ferdiggjort både utvendig og innvendig. Et nøkkelferdig hus inneholder kjøkken-, baderoms- og garderobeskap samt hvitevarer.
SubmenuIconWhite
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
HAR DU BRUK FOR LITT OVERSIKT?
Action - Tekst:
Få tilsendt våre brosjyrer med inspirasjon og all den informasjonen du trenger
Til toppen