www.ebk-hytte.no >
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:

FRITIDSHUS MUSHOLM FRI+U

Det enkle og frie liv

En hytte handler om det enkle og frie liv, helt uten bekymringer. Derfor skal din investering i en hytte være nettopp det.

Vi har sammen med Novasol utviklet et helt nytt utleiekonsept - 4 attraktive hytter. Musholm FRI + U er tiltenkt deg som drømmer om frihet, også i økonomien. 


Musholm FRI + U kommer i 4 varianter  – fra 77 m2 til 143 m2 BRA.

 

test
Musholm FRI+U 112
Fakta for Musholm FRI+D 112
BYA - Bebygd areal: 107 m2
BRA - Bruksareal: 77 m2
Soverom: 3+1
test
Musholm FRI+U 132
Fakta for Musholm FRI+D 132
BYA - Bebygd areal: 127 m2
BRA - Bruksareal: 96 m2
Soverom: 4+1
test
Musholm FRI+U 145
Fakta for Musholm FRI+D 145
BYA - Bebygd areal: 143 m2
BRA - Bruksareal: 112 m2
Soverom: 4+1
test
Musholm FRI+U 179
Fakta for Musholm FRI+D 179
BYA - Bebygd areal: 177 m2
BRA - Bruksareal: 143 m2
Soverom: 6+1
La deg inspirere av vårt billedgalleri
Besøk galleriet
Delvis ferdigbygg
Hvis dere velger et delvis ferdigbygget hus, overleverer EBK huset avlåst og komplett ferdiggjort utvendig, med unntak av underkledningen i uthenget og avsluttende malerarbeid. Dere står selv for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Materiell til ferdiggjøring av huset medfølger i tilskåret / forarbeidet form.
All inclusive
All inclusive betyr at det nøkkelferdige huset leveres med byggeforberedende tjenester inkludert i prisen. Det er tjenester som tilkobling til offentlig kloakk, stikkledninger til strøm og vann, steinfylte groper for regnvann, etablering av byggevann og -strøm, landmåler, byggegrunnsundersøkelse, jernplater, bortkjøring av byggeavfall, vinterforanstaltninger og energimerking. Disse tjenestene er nødvendige for gjennomføringen av prosjektet. Hvis det er særlige forhold på din tomt, gir vi deg rådgivning om dette og inkluderer det i prosjektet. Det gir deg trygghet og full oversikt over prosjektets økonomi fra begynnelsen.
Pluss-pakke
PLUSS-pakken til All Inclusive-hus er prikken over i-en. Her er populære alternativer som varmepumpe, treterrasse, vedovn inkl. stålskorstein, oppvask- og vaskemaskin samlet i én pakke. Inkludert i pakken er også den avsluttende malerbehandlingen av ytterkledning, vindski og dryppbrett på byggeplassen, som gjør huset vedlikeholdsfritt i mange år fremover.
Nøkkelferdig
Nøkkelferdig hos EBK betyr komplett innflyttingsklart. EBK sørger for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Huset er ferdiggjort både utvendig og innvendig. Et nøkkelferdig hus inneholder kjøkken-, baderoms- og garderobeskap samt hvitevarer.
SubmenuIconWhite
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
HAR DU BRUK FOR LITT OVERSIKT?
Action - Tekst:
Få tilsendt våre brosjyrer med inspirasjon og all den informasjonen du trenger
Til toppen