Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
DK Overskrift:
Overskrift 2:

SØHOLM

Stilig og eksklusiv arkitektur 

Søholm er dansk design på sitt beste: Lett, åpent, lyst og med gjennomført kvalitet. Alt kommer sammen i en høyere enhet for familier som ønsker et avslappende sted å nyte livet og hverandres selskap.


Arkitekturen preges av de flotte, store vindusflatene fra gulv til loft. Lyset inviteres inn overalt – ikke minst i den romslige stua, som ligger langs den vanligvis sørlige fasaden.


Direkte forlenget ut fra stua ligger det et flott utstyrt kjøkken med østvendt morgenterrasse, og på den andre siden ligger en vestvendt, overdekket terrasse der du kan nyte kveldssola.


Søholm kommer i 4 varianter – fra 67 m² til 106 m² BRA. 

test
Søholm 105
Fakta for Søholm 105
BYA - Bebygd areal: 93 m2
BRA - Bruksareal: 67 m2
Soverom: 2
test
Søholm 123
Fakta for Søholm 123
BYA - Bebygd areal: 111 m2
BRA - Bruksareal: 80 m2
Soverom: 3
test
Søholm 142
Fakta for Søholm 142
BYA - Bebygd areal: 129 m2
BRA - Bruksareal: 95 m2
Soverom: 3
test
Søholm 152
Fakta for Søholm 152
BYA - Bebygd areal: 139 m2
BRA - Bruksareal: 106 m2
Soverom: 4
Hater du å gå glipp av noe?
Tilmeld deg vårt nyhetsbrev
Så tikker der automatisk nyheter i innboksen din.
Tilmeld nyhetsbrev
Delvis ferdigbygg
Hvis dere velger et delvis ferdigbygget hus, overleverer EBK huset avlåst og komplett ferdiggjort utvendig, med unntak av underkledningen i uthenget og avsluttende malerarbeid. Dere står selv for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Materiell til ferdiggjøring av huset medfølger i tilskåret / forarbeidet form.
All inclusive
All inclusive betyr at det nøkkelferdige huset leveres med byggeforberedende tjenester inkludert i prisen. Det er tjenester som tilkobling til offentlig kloakk, stikkledninger til strøm og vann, steinfylte groper for regnvann, etablering av byggevann og -strøm, landmåler, byggegrunnsundersøkelse, jernplater, bortkjøring av byggeavfall, vinterforanstaltninger og energimerking. Disse tjenestene er nødvendige for gjennomføringen av prosjektet. Hvis det er særlige forhold på din tomt, gir vi deg rådgivning om dette og inkluderer det i prosjektet. Det gir deg trygghet og full oversikt over prosjektets økonomi fra begynnelsen.
Pluss-pakke
PLUSS-pakken til All Inclusive-hus er prikken over i-en. Her er populære alternativer som varmepumpe, treterrasse, vedovn inkl. stålskorstein, oppvask- og vaskemaskin samlet i én pakke. Inkludert i pakken er også den avsluttende malerbehandlingen av ytterkledning, vindski og dryppbrett på byggeplassen, som gjør huset vedlikeholdsfritt i mange år fremover.
Nøkkelferdig
Nøkkelferdig hos EBK betyr komplett innflyttingsklart. EBK sørger for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Huset er ferdiggjort både utvendig og innvendig. Et nøkkelferdig hus inneholder kjøkken-, baderoms- og garderobeskap samt hvitevarer.
SubmenuIconWhite
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
HAR DU BRUK FOR LITT OVERSIKT?
Action - Tekst:
Få tilsendt våre brosjyrer med inspirasjon og all den informasjonen du trenger
Til toppen