www.ebk-hytte.no >
Billede til rotator:
4808 - Sort Søholm spec
NO Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
5746 - Sort Søholm 121
NO Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
5690 - Sort Søholm spec.
NO Overskrift:
Overskrift 2:
Billede til rotator:
NO Overskrift:
Overskrift 2:

SORT SØHOLM

Stilig og eksklusiv arkitektur 


Sort Søholm er dansk design på sitt beste: Lett, åpent, lyst og med gjennomført kvalitet. Alt kommer sammen i en høyere enhet for familier som ønsker et avslappende sted å nyte livet og hverandres selskap.


Arkitekturen preges av de flotte, store vindusflatene fra gulv til loft. Lyset inviteres inn overalt – ikke minst i den romslige stua, som ligger langs den vanligvis sørlige fasaden.


Direkte forlenget ut fra stua ligger det et flott utstyrt kjøkken med østvendt morgenterrasse, og på den andre siden ligger en vestvendt, overdekket terrasse der du kan nyte kveldssola.


Sort Søholm kommer i 4 varianter med 3 eller 4 rom – fra 84-125 m² boligareal. 

test
Sort Søholm 97
Fakta for Sort Søholm 97
84 m2
13 m2
18 m2
6
test
Sort Søholm 120 L
Fakta for Sort Søholm 120L
103 m2
17 m2
36 m2
6
test
Sort Søholm 120 V
Fakta for Sort Søholm 120V
104 m2
16 m2
39 m2
6
test
Sort Søholm 142
Fakta for Sort Søholm 142
125 m2
17 m2
38 m2
8

Bestill vår katalog
Gå på oppdagelsesferd og finn arkitektur og interiør som passer for deg
Bestill katalog
Delvis ferdigbygg
Hvis dere velger et delvis ferdigbygget hus, overleverer EBK huset avlåst og komplett ferdiggjort utvendig, med unntak av underkledningen i uthenget og avsluttende malerarbeid. Dere står selv for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Materiell til ferdiggjøring av huset medfølger i tilskåret / forarbeidet form.
All inclusive
All inclusive betyr at det nøkkelferdige huset leveres med byggeforberedende tjenester inkludert i prisen. Det er tjenester som tilkobling til offentlig kloakk, stikkledninger til strøm og vann, steinfylte groper for regnvann, etablering av byggevann og -strøm, landmåler, byggegrunnsundersøkelse, jernplater, bortkjøring av byggeavfall, vinterforanstaltninger og energimerking. Disse tjenestene er nødvendige for gjennomføringen av prosjektet. Hvis det er særlige forhold på din tomt, gir vi deg rådgivning om dette og inkluderer det i prosjektet. Det gir deg trygghet og full oversikt over prosjektets økonomi fra begynnelsen.
Pluss-pakke
PLUSS-pakken til All Inclusive-hus er prikken over i-en. Her er populære alternativer som varmepumpe, treterrasse, vedovn inkl. stålskorstein, oppvask- og vaskemaskin samlet i én pakke. Inkludert i pakken er også den avsluttende malerbehandlingen av ytterkledning, vindski og dryppbrett på byggeplassen, som gjør huset vedlikeholdsfritt i mange år fremover.
Nøkkelferdig
Nøkkelferdig hos EBK betyr komplett innflyttingsklart. EBK sørger for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Huset er ferdiggjort både utvendig og innvendig. Et nøkkelferdig hus inneholder kjøkken-, baderoms- og garderobeskap samt hvitevarer.
SubmenuIconWhite
Til toppen