www.ebk-hytte.no >

Hyttemessen 5.-8. april 2018

Vi gleder oss til å se deg - møt oss på stand nr. 57. Åpningstider er kl. 12.00-19.00 torsdag og fredag og 10.00-17.00 lørdag og søndag.

MØT EBK PÅ HYTTEMESSEN 05.-08. APRIL 2018
X Meeting Point, tidligere kjent som Exporama på Hellerudsletta, i Skjetten


Vi har et stort utvalg i hytter og tilbyr stor fleksibilitet, som gjør at dere kan få en hytte som er tilpasset hele familiens ønsker.


Møt Byggmester Johann Stonghaugen i KHV sammen med EBK HYTTER torsdag 5 og fredag 6 april.


La oss slå av en prat om mulighetene dine! Har dere allerede tomt så ta gjerne grunnplanen med deg så vi kan diskutere konkrete byggeplaner og muligheter.


Ta gjerne kontakt med våre byggekonsulenter på messen.


GRATIS BILLETT TIL DEG!

Last ned din billet her Last ned dit billet her


Vi ses!


invkort-lille-2018
EBK6024-MusholmFri-hytte-tretak-hyttemessen-2017

Avtal et møte med oss på Hyttemessen

Hyttemessen Vår 2018

(Fyll ut felt markert med )

La deg inspirere av vårt billedgalleri
Besøk galleriet
Delvis ferdigbygg
Hvis dere velger et delvis ferdigbygget hus, overleverer EBK huset avlåst og komplett ferdiggjort utvendig, med unntak av underkledningen i uthenget og avsluttende malerarbeid. Dere står selv for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Materiell til ferdiggjøring av huset medfølger i tilskåret / forarbeidet form.
All inclusive
All inclusive betyr at det nøkkelferdige huset leveres med byggeforberedende tjenester inkludert i prisen. Det er tjenester som tilkobling til offentlig kloakk, stikkledninger til strøm og vann, steinfylte groper for regnvann, etablering av byggevann og -strøm, landmåler, byggegrunnsundersøkelse, jernplater, bortkjøring av byggeavfall, vinterforanstaltninger og energimerking. Disse tjenestene er nødvendige for gjennomføringen av prosjektet. Hvis det er særlige forhold på din tomt, gir vi deg rådgivning om dette og inkluderer det i prosjektet. Det gir deg trygghet og full oversikt over prosjektets økonomi fra begynnelsen.
Pluss-pakke
PLUSS-pakken til All Inclusive-hus er prikken over i-en. Her er populære alternativer som varmepumpe, treterrasse, vedovn inkl. stålskorstein, oppvask- og vaskemaskin samlet i én pakke. Inkludert i pakken er også den avsluttende malerbehandlingen av ytterkledning, vindski og dryppbrett på byggeplassen, som gjør huset vedlikeholdsfritt i mange år fremover.
Nøkkelferdig
Nøkkelferdig hos EBK betyr komplett innflyttingsklart. EBK sørger for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Huset er ferdiggjort både utvendig og innvendig. Et nøkkelferdig hus inneholder kjøkken-, baderoms- og garderobeskap samt hvitevarer.
SubmenuIconWhite
popup_question
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
HAR DU BRUK FOR LITT OVERSIKT?
Action - Tekst:
Få tilsendt våre brosjyrer med inspirasjon og all den informasjonen du trenger
Til toppen