www.ebk-hytte.no >

Kundehistorier

Bjørn, Birte, Lars og Grete er glade for å kunne dele sine erfaringer med andre. 
La deg inspirere av andres løsninger, og hør hva våre kunder sier om vårt samarbeid.

Håndverkerne ble venner for livet
Bjørn Skjong  fra Stavanger i Norge ønsket seg en praktisk hytte. I bonus fikk han lyse 
dager og venner for livet. 

Les mere her.
bjørn


Birte deler på godene

Birte Jelsa  bor i et hus som egentlig bare er ei hytte. Med EBK-løsningen er det likevel alltid plass til en gjest. Eller to.

Les mere her.
Birte


Bygget leilighet i hagen
Ekteparet Lars Thorbjørn og Grete Larsen fra Halden i Østfold er Norges første eiere av ONV-hytte bygget av EBK.
Kontrakten ble skrevet under sommeren 2016. I januar 2017 flyttet de inn.
Les mere her.

Lars-og-Grete


Vi er svært glade i vår EBK hytte

Paret Elin Høgås og Jens Rian Hansen har bygget deres danske hytte på en idyllisk beliggenhet.

Les mere her

5762-hansen


 

Dokumentert godt inneklima
Vi sikrer deg et godt inneklima i fritidshusene våre.
Les mer om inneklimamerket
Delvis ferdigbygg
Hvis dere velger et delvis ferdigbygget hus, overleverer EBK huset avlåst og komplett ferdiggjort utvendig, med unntak av underkledningen i uthenget og avsluttende malerarbeid. Dere står selv for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Materiell til ferdiggjøring av huset medfølger i tilskåret / forarbeidet form.
All inclusive
All inclusive betyr at det nøkkelferdige huset leveres med byggeforberedende tjenester inkludert i prisen. Det er tjenester som tilkobling til offentlig kloakk, stikkledninger til strøm og vann, steinfylte groper for regnvann, etablering av byggevann og -strøm, landmåler, byggegrunnsundersøkelse, jernplater, bortkjøring av byggeavfall, vinterforanstaltninger og energimerking. Disse tjenestene er nødvendige for gjennomføringen av prosjektet. Hvis det er særlige forhold på din tomt, gir vi deg rådgivning om dette og inkluderer det i prosjektet. Det gir deg trygghet og full oversikt over prosjektets økonomi fra begynnelsen.
Pluss-pakke
PLUSS-pakken til All Inclusive-hus er prikken over i-en. Her er populære alternativer som varmepumpe, treterrasse, vedovn inkl. stålskorstein, oppvask- og vaskemaskin samlet i én pakke. Inkludert i pakken er også den avsluttende malerbehandlingen av ytterkledning, vindski og dryppbrett på byggeplassen, som gjør huset vedlikeholdsfritt i mange år fremover.
Nøkkelferdig
Nøkkelferdig hos EBK betyr komplett innflyttingsklart. EBK sørger for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Huset er ferdiggjort både utvendig og innvendig. Et nøkkelferdig hus inneholder kjøkken-, baderoms- og garderobeskap samt hvitevarer.
SubmenuIconWhite
Til toppen