www.ebk-hytte.no >

 

PERSONSVERNS- OG COOKIEPOLICY 

Personverns- og cookiepolicy EBK HYTTER AS


Din datasikkerhet er viktig for oss. I vår personverns- og cookiepolicy kan du lese mer om hvordan vi behandler dine data.


EBK HYTTER AS er dataansvarlig for informasjonen vi samler om deg, og vi sikrer at din personlige informasjon behandles i samsvar med lovgivningen. Selskapets kontakt angående oppbevaring av personopplysninger er Dorthe Bærentzen, tlf. 58560400. Du kan også sende en e-post til persondata@ebk.dk , hvis du ønsker å kontakte oss angående vår behandling av personopplysninger.


Behandling av personopplysninger

Personopplysninger er all form for informasjon som til en viss grad kan tilskrives deg. Når du bruker våre nettsteder, samler vi inn og behandler en rekke slike opplysninger. Dette skjer for eksempel ved normal tilgang til innhold, hvis du registrerer deg for vårt nyhetsbrev, bestiller brosjyre, tilbud eller laster ned vår prisliste, eller hvis du kontakter oss via kontaktskjemaer eller deltar i konkurranser og undersøkelser. Vi samler og behandler vanligvis følgende opplysninger: En unik ID og teknisk informasjon om din datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon, IP-nummer, geografisk plassering og sidene du klikker på. I tillegg samler og behandler vi dataene du skriver inn på vår nettside, for eksempel navn, telefonnummer, e-post og adresse. I tillegg, når du bestiller tilbud, er informasjon nødvendig som ønsket boligtype, byggebudsjett og byggeadressen.


Formål

Informasjonen brukes til å levere tjenestene du har bedt om, som for eksempel å sende nyhetsbrev, forberede tilbud etc. I tillegg bruker vi informasjonen til å optimalisere våre tjenester og innhold, samt til målrettet annonsering.


Eksempel:

– Overholdelse av regelverk

– Fullfører forespørselen din om tilbud på produkter og tjenester

– Forbedring av våre produkter og tjenester

– Tilpassing av vår kommunikasjon og markedsføring til deg

– Administrasjon av ditt forhold til oss


Dataminimering

Vi samler inn, behandler og lagrer bare de personopplysningene som trengs for å oppfylle vårt fastsatte formål. I tillegg kan det ved lov bestemmes hvilken type data som trengs å samles inn og lagres for vår virksomhet. Typen og omfanget av persondata vi behandler kan også være pålagt for å oppfylle en kontrakt eller annen juridisk forpliktelse.  


Dataene holdes oppdatert

Vår tjeneste er avhengig av at dataene dine er nøyaktige og oppdaterte, informer oss derfor vennligst om at dataene dine er feil eller om det er relevante endringer i dataene dine. Du kan bruke kontaktinformasjonen ovenfor for å varsle oss om endringene dine, og vi vil da oppdatere dine personlige data.


Periode for oppbevaring 

Informasjonen oppbevares i det tidsrommet som er tillatt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem når de ikke lenger er nødvendige. Perioden avhenger av innholdet av informasjonen og bakgrunnen for lagring. Derfor er det ikke mulig å spesifisere en generell tidsramme for når informasjon blir slettet.


Samtykke

Ditt samtykke til å motta nyhetsbrev er frivillig, og du kan når som helst trekke det tilbake ved å avmelde det nederst i nyhetsbrevet. Bruk kontaktinformasjonen ovenfor hvis du trenger mer informasjon eller ønsker å trekke tilbake samtykke.


Videresending av opplysninger

Data om din bruk av nettstedet, hvilke annonser du mottar og eventuelt klikker på, geografisk plassering, kjønn og aldersgruppe, etc. opplyses til tredjeparter i den utstrekning denne informasjonen er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter det er snakk om i avsnittet «bruk av cookies» nedenfor. Informasjonen brukes til å målrette annonsering.


I tillegg bruker vi en rekke tredjeparter til å lagre og behandle data. Disse behandler bare informasjon på våre vegne og kan ikke bruke dem til eget formål.


Opplysninger om personlig informasjon som navn og e-post, etc. vil bare videresendes hvis du samtykker til det. 


Vi bruker kun databehandlere i EU eller i land som kan gi informasjonen din tilstrekkelig beskyttelse.


Bruk av cookies

Når du besøker nettstedet vårt, samles informasjon om deg som brukes til å tilpasse og forbedre innholdet vårt og til å målrette annonsering. Nedenfor har vi utarbeidet informasjon om hvilke opplysninger som samles inn, deres formål og hvilke tredjeparter som har tilgang til dem.


Cookies lagres på din datamaskin, mobil eller lignende, med det formål å gjenkjenne det, huske innstillinger, utføre statistikk og målrette annonser. Cookies kan ikke inneholde skadelig kode som for eksempel virus. Hvis du ikke ønsker å samle inn informasjon, bør du slette dine cookies.


Hvis du sletter eller blokkerer cookies, kan annonser bli mindre relevante for deg og forekomme oftere. I tillegg kan du risikere at nettstedet ikke fungerer optimalt, og at det er innhold du ikke kan få tilgang til.


Nettstedet inneholder cookies fra tredjeparter som i varierende grad kan omfatte:

- Google Analytics 

- Google Adwords 

- Facebook Pixel


Sikkerhet

Vi har tatt hensiktsmessige tekniske og organisatoriske tiltak mot at informasjonen din ved et uhell eller ulovlig blir slettet, publisert, tapt, svekket eller kommer til kjennskap til en person, misbrukt eller på annen måte behandlet i strid med loven.


Dine rettigheter

Du har til enhver tid rett til å vite hvilke data vi behandler om deg, hvor de kommer fra og hva vi bruker dem til. Du kan også finne ut hvor lenge vi beholder dine personopplysninger og hvem som mottar data om deg, i den grad vi videresender data i Danmark og i utlandet.


Hvis du mener at personopplysningene vi behandler om deg er unøyaktige, ikke lenger er relevante, eller hvis du trekker tilbake samtykket, har du rett til å rette eller slette dem. Når du sender en forespørsel om å rette opp eller slette dine personlige data, undersøker vi om vilkårene er oppfylt, og i så fall foretar vi endringer eller sletting så snart som mulig.


Du kan også kontakte oss hvis du mener at dine personopplysninger behandles i strid med loven eller andre rettslige forpliktelser. Du har også mulighet til å sende inn en klage til  Datatilsynet .


Du har rett til å protestere mot vår behandling av dine personlige data. Du kan også motsette deg vår videresending av dataene dine for markedsføringsformål. Hvis motstanden din er berettiget, vil vi slutte å behandle dine personlige data. 


Du kan bruke dataportabilitet hvis du vil at informasjonen skal flyttes til en annen dataansvarlig eller dataprosessor.


Vi vil slette dine personlige data når de ikke lenger er nødvendige for det formål de er samlet inn for.


Bruk i alle tilfeller kontaktinformasjonen øverst.


Dette nettstedet eies av EBK HUSE A/S, CVR-nr. DK 41961716, oppdatert den 23/5-2018


 


 

La deg inspirere av vårt billedgalleri
Besøk galleriet
Delvis ferdigbygg
Hvis dere velger et delvis ferdigbygget hus, overleverer EBK huset avlåst og komplett ferdiggjort utvendig, med unntak av underkledningen i uthenget og avsluttende malerarbeid. Dere står selv for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Materiell til ferdiggjøring av huset medfølger i tilskåret / forarbeidet form.
All inclusive
All inclusive betyr at det nøkkelferdige huset leveres med byggeforberedende tjenester inkludert i prisen. Det er tjenester som tilkobling til offentlig kloakk, stikkledninger til strøm og vann, steinfylte groper for regnvann, etablering av byggevann og -strøm, landmåler, byggegrunnsundersøkelse, jernplater, bortkjøring av byggeavfall, vinterforanstaltninger og energimerking. Disse tjenestene er nødvendige for gjennomføringen av prosjektet. Hvis det er særlige forhold på din tomt, gir vi deg rådgivning om dette og inkluderer det i prosjektet. Det gir deg trygghet og full oversikt over prosjektets økonomi fra begynnelsen.
Pluss-pakke
PLUSS-pakken til All Inclusive-hus er prikken over i-en. Her er populære alternativer som varmepumpe, treterrasse, vedovn inkl. stålskorstein, oppvask- og vaskemaskin samlet i én pakke. Inkludert i pakken er også den avsluttende malerbehandlingen av ytterkledning, vindski og dryppbrett på byggeplassen, som gjør huset vedlikeholdsfritt i mange år fremover.
Nøkkelferdig
Nøkkelferdig hos EBK betyr komplett innflyttingsklart. EBK sørger for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Huset er ferdiggjort både utvendig og innvendig. Et nøkkelferdig hus inneholder kjøkken-, baderoms- og garderobeskap samt hvitevarer.
SubmenuIconWhite
popup_question
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
HAR DU BRUK FOR LITT OVERSIKT?
Action - Tekst:
Få tilsendt våre brosjyrer med inspirasjon og all den informasjonen du trenger
Til toppen