Din nye hytte i Rosstjønn -  kun 3 timer fra Oslo!

Dansk design møbleret hytte

Musholm FRI - din families fristed året rundt!

Bjønntjønn Tomt 378
Bjønntjønn 245, 3855 Treungen

Hyttetype: Musholm FRI 105 opgraderet

BRA:         79,6  m2
BYA:         112   m2
BTA:          91,7 m2
Soverom:   3
Alkove:      1

Musholm FRI har et sjarmerende fritidsmiljø – både ute og inne – der arkitektur, interiør, materialvalg og energikrav er sikret langt inn i fremtiden. Din nye hytte ligger i Rosstjønn Hyttegrend, som er nøye gjennomtenkt og vender vestover i ett solrikt område. Idyllisk og solrig beliggenhed med udsigt mod sjøen. 

Vinter, vår, sommer og høst har du tilgang til de naturopplevelsene skiftende årstider i området gir. 


På sine 99 kvm har den hele 3 soverom, stue/køkken, bad, enkel WC, entré, træterrasse, og alkove. Her har du plads til både familien og vennerne. I tillæg sælges hytten fuld møbleret med lækker dansk indretningstil. 


Hytten leveres med det eksklusive HTH køkken og de lækre Siemens hvidevarer.

Familien kan allerede flytte ind Påske 2018.


Ta gjerne kontakt med Erling Tveit for mere informasjon:

Tlf. 41545500

e-post:erling@bjonntjonn.no
www.bjønntjønn.com/nb. 

Hater du å gå glipp av noe?
Tilmeld deg vårt nyhetsbrev
Så tikker der automatisk nyheter i innboksen din.
Tilmeld nyhetsbrev
Delvis ferdigbygg
Hvis dere velger et delvis ferdigbygget hus, overleverer EBK huset avlåst og komplett ferdiggjort utvendig, med unntak av underkledningen i uthenget og avsluttende malerarbeid. Dere står selv for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Materiell til ferdiggjøring av huset medfølger i tilskåret / forarbeidet form.
All inclusive
All inclusive betyr at det nøkkelferdige huset leveres med byggeforberedende tjenester inkludert i prisen. Det er tjenester som tilkobling til offentlig kloakk, stikkledninger til strøm og vann, steinfylte groper for regnvann, etablering av byggevann og -strøm, landmåler, byggegrunnsundersøkelse, jernplater, bortkjøring av byggeavfall, vinterforanstaltninger og energimerking. Disse tjenestene er nødvendige for gjennomføringen av prosjektet. Hvis det er særlige forhold på din tomt, gir vi deg rådgivning om dette og inkluderer det i prosjektet. Det gir deg trygghet og full oversikt over prosjektets økonomi fra begynnelsen.
Pluss-pakke
PLUSS-pakken til All Inclusive-hus er prikken over i-en. Her er populære alternativer som varmepumpe, treterrasse, vedovn inkl. stålskorstein, oppvask- og vaskemaskin samlet i én pakke. Inkludert i pakken er også den avsluttende malerbehandlingen av ytterkledning, vindski og dryppbrett på byggeplassen, som gjør huset vedlikeholdsfritt i mange år fremover.
Nøkkelferdig
Nøkkelferdig hos EBK betyr komplett innflyttingsklart. EBK sørger for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Huset er ferdiggjort både utvendig og innvendig. Et nøkkelferdig hus inneholder kjøkken-, baderoms- og garderobeskap samt hvitevarer.
SubmenuIconWhite
Til toppen