Vestvendt romslig Musholm FRI, 3 sov. nøkkelferdig

Felehovet Nord, 3855 Treungen
Hyttetype: Musholm FRI 105
Pris: NOK 3.395.000


 Byggeår 2017
 Boligtype Hytte (nytt)
 Eieform Selveier
 Beliggenhet På fjellet
 Soverom 3+1
 Baderom

 1

 Ekstra WC 1
 BRA 92 m²
 BYA 128 m²
 Tomteareal 677 m²


Musholm FRI har et sjarmerende fritidsmiljø – både ute og inne – der arkitektur, interiør, materialvalg og energikrav er sikret langt inn i fremtiden. Din nye hytte ligger på Gautefallheia, et flott og stort fjell- og heiområde som ligger på grensen mellom Nissedal og Drangedal kommune, syd i Telemark, som er nøye gjennomtenkt og vender vestover i ett solrikt område. Idyllisk og solrig beliggenhed med udsigt mod sjøen. 


Vinter, vår, sommer og høst har du tilgang til de naturopplevelsene skiftende årstider i området gir. 


Hytten har hele 3 soverom, stue/køkken, bad, enkel WC, entré, træterrasse, og alkove. Her har du plads til både familien og vennerne. I tillæg sælges hytten fuld møbleret med lækker dansk indretningstil. 


Hytten leveres med det eksklusive HTH køkken og de lekre Siemens hvidevarer.

Download brochuren her


Virtuelle-huse-ikon-SE-NO Se hvordan hyttetypen Musholm FRI 105 tar seg ut i 3D Virtuell Rundtur


Om Felehovet

Felehovet ligger vakkert til og har variert terreng der du kan finne en tomt for din smak. Her kan du velge en tomt som ligger nær vannet eller ute på fjellpynten.

I området er det badeplasser og akebakke. Gjennom området går en del av det 60 km lange ski-løypenettet. 


Selveiertomtene er på ca 1000 kvm og levers med vei, strøm, vann og avløp til tomtegrense. Det klargjøres for internett og TV via fiber eller din egen parabol-løsning.


Ta gjerne kontakt med Erling Tveit for mere informasjon:

Mobil: 415 45 500

Epost: post@felehovet.no

Dokumentert godt inneklima
Vi sikrer deg et godt inneklima i fritidshusene våre.
Les mer om inneklimamerket
Delvis ferdigbygg
Hvis dere velger et delvis ferdigbygget hus, overleverer EBK huset avlåst og komplett ferdiggjort utvendig, med unntak av underkledningen i uthenget og avsluttende malerarbeid. Dere står selv for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Materiell til ferdiggjøring av huset medfølger i tilskåret / forarbeidet form.
All inclusive
All inclusive betyr at det nøkkelferdige huset leveres med byggeforberedende tjenester inkludert i prisen. Det er tjenester som tilkobling til offentlig kloakk, stikkledninger til strøm og vann, steinfylte groper for regnvann, etablering av byggevann og -strøm, landmåler, byggegrunnsundersøkelse, jernplater, bortkjøring av byggeavfall, vinterforanstaltninger og energimerking. Disse tjenestene er nødvendige for gjennomføringen av prosjektet. Hvis det er særlige forhold på din tomt, gir vi deg rådgivning om dette og inkluderer det i prosjektet. Det gir deg trygghet og full oversikt over prosjektets økonomi fra begynnelsen.
Pluss-pakke
PLUSS-pakken til All Inclusive-hus er prikken over i-en. Her er populære alternativer som varmepumpe, treterrasse, vedovn inkl. stålskorstein, oppvask- og vaskemaskin samlet i én pakke. Inkludert i pakken er også den avsluttende malerbehandlingen av ytterkledning, vindski og dryppbrett på byggeplassen, som gjør huset vedlikeholdsfritt i mange år fremover.
Nøkkelferdig
Nøkkelferdig hos EBK betyr komplett innflyttingsklart. EBK sørger for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Huset er ferdiggjort både utvendig og innvendig. Et nøkkelferdig hus inneholder kjøkken-, baderoms- og garderobeskap samt hvitevarer.
SubmenuIconWhite
popup-plus
Top overskrift popup:
Fik du svar på alt?
Ikon:
popup-bestil-brochurer
Action - Overskrift:
HAR DU BRUK FOR LITT OVERSIKT?
Action - Tekst:
Få tilsendt våre brosjyrer med inspirasjon og all den informasjonen du trenger
Til toppen