Nøkkelferdig designhytte i fantastiske omgivelser!

Vi i EBK Hytter skal bygge hytte i Stavang, Sogn og Fjordanes virkelige hytteparadis!

Her får du nærhet til sjø og fiske, eller majestetiske fjellturer om du ønsker. Det er også mulighet for å kjøpe båtfeste rett nedenfor hytten.

Vil du sikre deg denne hytten før den bygges, kan du også være med å påvirke materialer og overflater om du skulle ønske deg en helt spesiell skreddersydd designhytte!


2.995.000 NOK

Primærrom:       75   m2
BYA:                     112 m2
BTA:                     85 m2
Soverom:            3
Grunnflate:         105m2

Ant p-plasser:     2

Musholm FRI har et sjarmerende fritidsmiljø – både ute og inne – der arkitektur, interiør, materialvalg og energikrav er sikret langt inn i fremtiden.  Materialvalgene er solide, med gjennomgående store vindusflater som slipper lyset og naturen inn til deg. Den vannrette kledningen, det flotte uthenget og de vakre vinduspartiene, sørger for at hytten får et lett og elegant uttrykk. Hytten blir nybygget med meget flotte og utsøkte kvaliteter. 


Gulvvarme på badet er inkludert. 


Planløsningene er smarte og svært godt utnyttet. Her er store vinduer som lar lyset slippe inn og gir en fantastisk utsikt over Stavangområdet og vestover.


Stue og kjøkken i åpen løsning, med ekstra takhøyde. Inkludert i leveransen er kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer, vifte, kjøl/frys og ovn alt fra Siemens.


Store vinduer med mye lys inn gir deg en helt spesiell kontakt med skogen og naturen. Alle vinduer leveres med 3-lags isolerglass som standard.


Ta gjerne kontakt med Arne J. Lunden for mere informasjon:

al@ebk-hytte.no
+47 4833 4933


Hater du å gå glipp av noe?
Tilmeld deg vårt nyhetsbrev
Så tikker der automatisk nyheter i innboksen din.
Tilmeld nyhetsbrev
Delvis ferdigbygg
Hvis dere velger et delvis ferdigbygget hus, overleverer EBK huset avlåst og komplett ferdiggjort utvendig, med unntak av underkledningen i uthenget og avsluttende malerarbeid. Dere står selv for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Materiell til ferdiggjøring av huset medfølger i tilskåret / forarbeidet form.
All inclusive
All inclusive betyr at det nøkkelferdige huset leveres med byggeforberedende tjenester inkludert i prisen. Det er tjenester som tilkobling til offentlig kloakk, stikkledninger til strøm og vann, steinfylte groper for regnvann, etablering av byggevann og -strøm, landmåler, byggegrunnsundersøkelse, jernplater, bortkjøring av byggeavfall, vinterforanstaltninger og energimerking. Disse tjenestene er nødvendige for gjennomføringen av prosjektet. Hvis det er særlige forhold på din tomt, gir vi deg rådgivning om dette og inkluderer det i prosjektet. Det gir deg trygghet og full oversikt over prosjektets økonomi fra begynnelsen.
Pluss-pakke
PLUSS-pakken til All Inclusive-hus er prikken over i-en. Her er populære alternativer som varmepumpe, treterrasse, vedovn inkl. stålskorstein, oppvask- og vaskemaskin samlet i én pakke. Inkludert i pakken er også den avsluttende malerbehandlingen av ytterkledning, vindski og dryppbrett på byggeplassen, som gjør huset vedlikeholdsfritt i mange år fremover.
Nøkkelferdig
Nøkkelferdig hos EBK betyr komplett innflyttingsklart. EBK sørger for fundament, strøm, VVS, flisearbeid, malerarbeid og alt inventar. Huset er ferdiggjort både utvendig og innvendig. Et nøkkelferdig hus inneholder kjøkken-, baderoms- og garderobeskap samt hvitevarer.
SubmenuIconWhite
Til toppen